Mina Stanojčić đak generacije vrnjačke gimnazije

U 61. generaciji vrnjačkih gimnazijalaca  je 20 “vukovaca”, đak generacije je Mina Stanojčić.

Devedeset učenika raspoređenih  u četiri odeljenja zvanično završilo srednjoškolsko obrazovanje. Prigodnim programom I  dodelom diploma ispraćena je još jedna generacija maturanata. Najbolja u ovoj  generaciji vrnjačkih gimnazijalaca, nosilac Vukove diplome je Mina Stanojčić, učenica IV3.

Vukovu diplomu ove godine poneli su Anastasija Glidžić, Milica Grujić, Đurđina Đorđević, Veljko Joksimović, Predrag Ratković, Uroš Kudrić, Vanja Đaković, Vladimir Nedeljković, Andjela Nikolić, Dijana Rakić, Anđela Stranjanac, Dimitrije Milutinović, Mina Stanojčić, Mina Stevanović, Aleksandra Tankosić, Nevena Veselić, Vedrana Lazarević, Milica Čanović, Julijana Babić i Matija Egerić.

Posebnom diplomom za osvojeno prvo mesto  na republičkom takmičenju iz književnosti nagrađena je Nevena Veselić. Diplomu  za kontinuirano učešće na republičkim takmičenjima iz istorije dobio je Filip Bogićević. Za iskazan trud i posebno angažovanje u svim oblicima vanastavnih aktivnosti kao i učestvovanju u promociji škole, nagrađen je Milan Đaković. Za nesebičan trud , kreativnost, stvaralaštvo, zalaganje, prisustvo i angažovanje u svim oblicima vanastavnih aktivnosti nagrađen je Veljko Pribaković. Posebnu diplomu za učešće u kulturnim i humanitarnim akcijama u školi dobila je Julijana Babić.

TOP